Service si reparatii aparatura de larg consum

 


Complexitatea produselor din ziua de astazi poate pune in dificultate orice depanator nespecializat. Noi, la Promos-RG avem specialisti pentru orice tip de aparatura de larg consum, si gratie relatiilor stranse cu producatorii dispunem si de documentatia si subansamblele necesare.

Pentru modele mai vechi sau de la producatori nespecificati aici avem posibilitatea de a accesa baze de date specializate pentru obtinerea documentatiilor, atunci cand acestea ne sunt strict necesare.
Pentru garantii producatorii ne asigura la comanda rapida orice subansamblu necesar depanarilor iar pentru reparatii post-garantie dispunem de o baza solida de module si componente precum si de furnizori ultraspecializati de unde putem procura practic orice componenta necesara.

Alegeti in continuare situatia ce vi se potriveste :

 

Chiar si cele mai scumpe aparate pot avea probleme... de obicei insa sunt rezolvate in timp foarte scurt prin inlocuirea unor intregi subansamble! Avem tehnologia si cunostintele necesare pentru a va rezolva problemele in cel mai scurt timp posibil!

Asiguram reparatii si service in garantie pentru urmatoarele branduri:

Samsung LG Electronics Philips Panasonic
Krups Tefal Moulinex Rowenta
Saeco Toshiba Orion Beko
Nespresso Oursson BOSCH electrocasnice  

 

Pentru intreaga gama de aparatura de mari dimensiuni, greu deplasabila, asiguram si constatari si service la domiciliu pe baza de programare.

Timpul si conditiile de functionare pot afecta orice aparat, indiferent de cat de bine a fost acesta proiectat si realizat. Unele componente pot ceda in mod natural, altele pot fi defectate de supratensiuni, uzurile mecanice sunt de neevitat si uneori apar deteriorari accidentale... In oricare din aceste situatii asiguram service pentru toata durata de viata a aparaturii dumneavoastra. Si de multe ori chiar si mai departe!

In cazul depanarilor post-garantie efectuam depanari complexe pana la nivel de componente discrete, astfel incat costurile cu reparatia sa fie pastrate la minim. Avem depanatori specializati pentru toata gama de aparatura de larg consum: 

smartphone-uri si tablete; televizoare si aparatura audio-video; electrocasnice mari si mici;
computere si accesorii; aparatura foto; aparate de climatizare;

 

Pentru intreaga gama de aparatura de mari dimensiuni, greu deplasabila, asiguram si constatari si service la domiciliu pe baza de programare.

Str. Prahova nr. 2 (Deschis Luni - Vineri: 09 - 18)